SkyShelter S

De SkyShelter S is momenteel de kleinste versie in ons gamma. Ondanks zijn geringe afmetingen is hij toch geschikt voor tal van toepassingen.

De hoogte van de poten kan aangepast worden aan uw noden.  De standaard hoogte is 2,5m. Dit resulteert in een nokhoogte van 6m. Maar met korte poten van bijvoorbeeld 50cm krijg je een meer gesloten geheel waarbij het zeil bijna volledig tot op de grond komt. Dit is ideaal als beschutting voor kleinere evenementen waar de gezelligheid moet primeren. In bepaalde gevallen kunnen wij ook hogere poten plaatsen, bijvoorbeeld als de SkyShelter over bepaalde obstakels heen geplaatst moet worden. In dat geval neem je wel best voorafgaand contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het bovenzeil is beschikbaar in transparant of in kleur. Vraag gerust naar de beschikbare kleuren. Het achterzeil, dat bij dit model een bijkomende optie is, is beschikbaar in een zwarte of transparante versie.

Het kader van de SkyShelter S is voldoende stevig om sfeerbelichting of kleine decoratieve elementen te kunnen dragen zonder bijkomende maatregelen. Wil je zwaardere lasten ophangen dan neem je best even op voorhand contact op om de mogelijkheden te bekijken.

Specificaties

  • Breedte: 
    9.00 m
  • Lengte: 
    5.00 m
  • Nokhoogte: 
    6.00 m